Gondolatok...

Mostanában gondolkodom ,hogy újra videókat kéne csinálni. Tudom ..tudom már egyszer letöröltem az összeset meg ilyenek de esküszöm hiányzik, hogy bajlodjak velük meg emlékek imádom a videós emlékeket. Meg igazából lenne mit fel venni mert újra beindult akis életem imádom! Egy átlagos napom így nézki: Reggel 7 fel kellés , sauli , árkádozás baránökel, főzés a kincses babámmal, tanulás, film alvás. Egy szerűen gyönyörű és élvezem. :D De tényleg már tartózom valahova. Még hozzá a kincsemhez és tudom hogy mindennap várja h menjek hozzá. 

Szóóóóóóval eltértem már megint éppen ötleteket gyüjtök de szerintem legelöször egy régi ötletemet fogom meg valósítani aztán nem tudom tovább... :D Szóval nem tudok aludni értitek,,,, :D 

@ 2013.01.14. 23:11

A bejegyzés trackback címe:

https://sheidy.blog.hu/api/trackback/id/tr655018915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása