Italian love

Meg néztem a „Levelek Juliának „ című filmet. Nagyon tetszet , alapból imádom a filmeket ami olasz országban játszódik annyira jó ahogy be állítják h a szerelem hazája. Meg ,h még mindig létezik igaz szerelem!

Igaz szerelem? Vajon mit is jelent ez ?! Talán tényleg csak Julia mesélhetne róla aki képes volt egy Montagot szeretni :) Ha mi is meg találnának ami Montagonkat akkor meglenne az igaz szerelmünk? Én sok embertől viszont az hallottam ,h ha egyezünk azzal az emberrel. Igen én is ebben hittem. Hisz tényleg gyönyörű pillanat amikor kiderül a szokásaitok hasonlósága és az érzelem kinyilvánítás ugyan olyan formája.

Mostanában nagyon sokat töröm ezen a fejemet mi a szerelem ? Mit nevezünk eme nagyszerű érzésnek? Hormonok játéka…. Könnyű alkalmazkodás… De ezek annyira nem romantikusak!!  

Talán csak a fiú felfogásán múlik minden.

Khm de vissza olasz országhoz. Nagyon szeretnék legalább pár napig egy olasz fiú társaságában lenni vajon tényleg annyira olyanok mint a filmekben? Tényleg tudnak igazán kitartóan szeretni?  Szeretnék benne hinni.

Mond Gigi igaz ami rólatok olasz fiúkról mondanak? Hm.?? Igen szívesen meg kérdezném tőle. De meg magyarázni mire gondolok már nem tudnám

@ 2010.10.10. 16:19

A bejegyzés trackback címe:

https://sheidy.blog.hu/api/trackback/id/tr412360665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása